Temaweekender

Comwell Rebild Bakker arrangerer hvert år flere forskellige typer af temaweekender, der giver dig mulighed for at få en weekend i dine interessers tegn. Nedenfor kan du se nogle af de typiske temaweekender som afholdes på hotellet.

Læs om årets planlagte arrangementer.

Mountainbike

Flere gange årlig arrangerer Comwell Rebild Bakker spændende MTB weekender på flere forskellige niveauer. Her er der fokus på opsætning af MTB, rengøring og vedligehold, tekniktræning og spændende foredrag. Temaweekenderne varierer fra MTB kun for kvinder, begyndere og øvede, så du får den bedste oplevelse på niveauet som passer dig. Derudover er MTB også en del af vores Xterra temaweekender.

Krop og Sjæl

Til dig som vil have stress fri og afslappende weekend, tilbyder vi flere gange om året temaweekender inden for krop og sjæl. Prøv bl.a. vores populærere ”Mindfulness- og yogaweekend” med fokus på øget velvære. Vores dygtige instruktører vil sørge for at forkæle krop og sjæl, og at du svæver herfra på en lyserød sky.

Xterra

Deltag i XTERRA-weekenderne, der står på spændende og lærerige udfordringer i de tre XTERRA-discipliner: Åbenvandssvømning, MTB og trailløb. Xterra temaweekenderne byder på en lørdag med fokus på træning og teknik i alle tre discipliner under kyndig vejledning fra nogle af landets dygtigste instruktører - herunder den mangedobbelte danmarksmester i MTB Benjamin Justesen og rekordholderen på 100 km løb Kenneth Munk. Søndag er raceday, hvor der gennemføres en mini Xterra. 

Løb

Flere gange om året arrangerer Comwell Rebild Bakker temaweekender med nogle af de dygtigste løbeinstruktører i Danmark, med specielt fokus på bl.a. løbeteknik, interval- og konditionstræning samt sund kost. Desuden indgår løb også som et element i vores Xterra temaweekender.

Cykling

Flere gange årligt arrangerer Comwell Rebild Bakker i samarbejde med kendte cykelryttere og cykeleksperter temaweekender med specielt fokus på optimering af din oplevelse på en landevejscykel. Temaweekenderne indeholder bl.a. tekniktræning, spændende foredrag, og gode fællesture på landevejen.