type-image

Samlet pris fra 1138 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
18 feb
2019
Ændre dato
Afrejse
19 feb
2019
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Ingen Opvask

Gå ”all in” og book et ophold på Comwell Rebild Bakker, hvor du hverken skal tænke på madlavning, opvask eller at rede sengen. Sæt dig til bords og få serveret en lækker 2-retters middag eller buffet. Fald i søvn i én af vores gode senge og vågn op til vores lækre morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter. Du booker, og vi sørger for resten.

Comwell Rebild Bakker ligger i det mest fantastiske naturområde med Rebild Bakker og Rold Skov. Her er der muligheder for at fylde dagen med sjove aktiviteter for hele familien, som du ikke finder mange andre steder i Danmark. Du kan køre mountainbike på de bedste singletracks, løbe i den smukkeste natur, vandre i bakkerne eller blot gå en stille aftentur. Mulighederne er mange og for enhver smag. Comwell i Rebild Bakker ligger lige midt i det hele.

Der er også mulighed for at tage et spil tennis eller prøve kræfter på multibanen. Indenfor kan du tage en dukkert i den store swimmingpool, gå i dampbad og sauna. Du kan også træne i fitnessrummet og eventuelt tilmelde dig de daglige holdtræninger eller den populære morgengymnastik. Kort sagt kan Comwell Rebild Bakker tilbyde dig et energifyldt ophold fra start til slut.

På Comwell Rebild Bakker kræser vi for råvarerne, så vi hver dag kan servere enkel og ærlig mad. For vi elsker mad, og vi elsker skoven, der omgiver hotellet. Derfor henter vi masser af inspiration og råvarer i den nordjyske naturs spisekammer. Vi følger sæsonerne, har fokus på økologi og udforsker samtidig det lokale køkken.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato.

Gratis for børn
På Comwell Kolding, Comwell Rebild Bakker og Comwell Middelfart er overnatning og morgenbuffet gratis for børn mellem 3-11 år. Tilbuddet gælder for op til to betalende voksne og maks. 2 børn.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

Tilbuddet indeholder

  • Dagens 2-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel HolteLæs mere
 
Comwell Hotel Hvide Hus AalborgLæs mere
 
Comwell Hotel KoldingLæs mere
 
Comwell Hotel KongebrogaardenLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Comwell Hotel Køge StrandLæs mere
 
Comwell Hotel MiddelfartLæs mere
 
Comwell Hotel Rebild BakkerLæs mere
 
Comwell Hotel RoskildeLæs mere
 
Comwell Hotel SorøLæs mere
 
Comwell Hotel SønderborgLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere