Planlæg dit møde

Motiverende Møder er Comwells mødekoncept, som henvender sig til dig der gerne vil sikre, at dine mødedeltagere får maksimalt udbytte af mødet og at du brænder igennem med dine budskaber som mødeleder.
Derfor tilbyder vi forskellige løsninger som en fast del af dine mødepakker, der kan hjælpe dig til at planlægge en succesfuld og udbytterig dag. 

 

MeetingDesign

En gratis rådgivningsservice, hvor vores erfarne og uddannede MeetingDesignere, udover at rådgive dig omkring de fysiske forudsætninger for dit møde, også kan give dig tips til arbejdsmetoder, værktøjer og programplanlægning - altid med udgangspunkt i dine ønsker. 

Comwell Sport Time-outs

På Comwell Sport kan du bestille en gratis "Time-out" i forbindelse med jeres møde eller konference. En af vores dygtige instruktører vil komme og lave 5 minutters let aktivitet sammen med jer.

IT- og teknikker assistance

Vi tilbyder IT-opstart af dit arrangement og løbende support. Derudover tilbyder vi også IT-afvikling ved afholdelse af dit arrangement såfremt du ønsker det.

Conference Manager 

Hos Comwell har du mulighed for at bruge vores online system til håndtering af deltageradministration/tilmelding til dit arrangement. Comwell tilbyder at stå for al administration af tilmeldinger til dit arrangement.

 

Kontakt os og vi vil hjælpe dig med dit næste møde