Løb og Vandring

Rebild Bakker og Rold Skov er oplagt til løbetræning eller blot en god vandretur i den smukke natur.

Prøv et orienteringsløb alene eller sammen med venner og familie. 

I Comwell Sports ugentlige holdtræningsprogram finder du flere daglige guidede løbeture. Vi kan specielt anbefale den tidlige morgenløbetur i hverdagene. I vintersæsonen løber vi naturligvis med hotellets pandelamper. Hver lørdag finder du vores guidede vandretur, som viser dig rundt i rebild bakker, og får viden om området, og historien. 

Nedenfor ses et udvalg af løberuter i området bl.a. er stien rundt om St. Økssø en populær tur. Desuden er der i alt 4 selvstændigt markerede løberuter på henholdsvis 5- og 10km. Samt en halvmaraton rute på 21,1 km. Derudover findes Sundhedssporet som er en rute på 2,1km som kan bruges til at måle sit kondital.

Flere gange om året arrangerer Comwell Sport temaweekender med nogle af de dygtigste løbeinstruktører i Danmark, med specielt fokus på bl.a. løbeteknik, interval- og konditionstræning samt sund kost. Desuden indgår løb også som et element i vores triatlon temaweekender. Læs mere om temaweekenderne.

 


Løbe- og Vandreruter

 

Løbe- og vandreruter
5km, 10km og halvmarathon

 

 

Rutekort kan hentes her:

Se kort over ½ marathon ruten

Se kort over 5 km og 10 km her

Se kort over Rebild Bakker her

ENGLISH

DEUTSCH

 

Sundhedssporet

Sundhedssporet med start ved Skørping Hallen er en kort rute på 2,1 km, hvor man kan få målt sit kondital. Ruten gennemføres i gang eller løb og med registrering af tid kan man aflæse sit aktuelle kondital på de opsatte tavler.

 

Læs mere om sundhedssporet her

 

Orienteringsløb

I skovområdet tæt ved Skørping Hallen er der etableret 2 begynderbaner med faste orienteringsløbsposter. Ved at vælge hvilke poster man skal finde fra gang til gang eller rækkefølgen, kan der laves uendelige mange løbekombinationer i skoven. Kan også bruges til GPS løb, opgaveløb eller MTB-orienteringsløb.

Se forskellige ruter her

 

 


Løb og Vandre med Instruktør

 

Run

Hvad er Run: En rask guidet morgenløbetur i Rebild Bakker med et tempo på ca. 6 min/km (10 km/time). Vælg mellem distancerne 1,8 km. eller 4,5 km.
Hvad er formålet med RunFormålet er at forbedre eller vedligeholde kondition samt at komme rundt i Rebild Bakker og nyde den smukke natur.
Hvor svært RunRun er for alle der kan løbe 4,5 km.
Varighed: 30 min

Guidet Vandretur

Hvad er Guidet vandretur: Oplev smukke Rebild Bakker på nærmeste hold. Med guide vil I få en flot tur og fortællinger om Rebild Bakkers historie og kultur. I vil opleve populære sightseeing spots og gå på opdagelse på de mindre udforskede stier.
Hvad er formålet med Guidet Vandretur: At komme rundt i Rebild Bakker og nyde den smukke natur.
Hvor svært Guidet VandreturGuidet Vandretur er for alle
Varighed: 1½ time