Comwell Innovation Camp 

Ideelle rammer for innovation 
- eksempelvis i forbindelse med strategiudvikling. 

Innovation Camp består af 4 unikke udendørs “grupperum" i forskellige fleksible opstillinger samt 1 "udendørs" plenumlokale.
Med Innovation Camp får du som mødedeltager og mødeleder endnu bedre forudsætninger for kreativitet og nytænkning og kan samtidig nyde Comwell Sport Rebild Bakkers naturskønne beliggenhed.

Hvorfor udendørsmøder?
"Energi og dynamik stiger. Luft, lys og farver påvirker sanserne og lader os træde ind i nye rammer. Hierarki forandres, og mulighederne for nye relationer, positioner og dialoger opstår. Det konforme og fastlåste kommer i spil, og der opnås nye resultater".
-Micael Duncan, Organisationskonsulent

Vi er klar til at skræddersy dit arrangement
Vi skræddersyer dit arrangement efter dine tanker, ønsker og behov og giver et godt tilbud på et arrangement med en langt højere nytteværdi, end du havde forestillet dig.
Vi har Comwell Innovation Camp prispakker, som rækker lige fra brugen af et enkelt udendørs grupperum i en time til fuld brug af faciliteterne, servering af kaffe pauser, frokost, mellemmåltider m.m. i det fri, siddehynder, regnslag, Innovation Camp, Innovation rygsæk og meget mere.

innovationcamp rebild bakker