Massage, fysioterapi og akupunktur

Slut en aktiv dag af med en behandling fra vores professionelle, certificerede behandlere. Vi har behandlinger til en hver smag.

Behandlinger skal helst bestilles senest 48 timer før ankomst på telefon: 9839 1222 eller på e-mail: hotel.rebildbakker@comwell.com. Der tages forbehold for udsolgte datoer samt tider. Det er ikke muligt at foretage duobehandlinger.


Wellnessmassage
Dejlig wellnessmassage fra top til tå. Når du vil forkæles og tilføre dit ophold hos os lidt ekstra luksus. Her får du et afslappende pusterum, slipper af med kroppens spændinger og får fornyet energi. 
Behandlingstid og pris: 45 minutter / DKK 695,00
 
Hot Stone Massage
Hot Stone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Varme lavasten placeres på nøje udvalgte punkter på din krop, som skaber en vekselstrøm af energi, forbedrer dit kredsløb og lindrer ømhed i musklerne. Læg dig til rette, slip bekymringerne og få fornyet overskud og energi. 
Behandlingstid og pris: 45 minutter / DKK 695,00
 
Sportsmassage
Sportsmassage er en dybdegående massage, som smidiggør spændte muskler, fremmer din restitution og hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer. Perfekt efter en MTB- eller løbetur i den skønne natur, efter vores holdtræning eller efter træning i vores fitnesscenter. 
Behandlingstid og pris: 45 minutter / DKK 695,00
 
Fysioterapi
Har du en skade eller spørgsmål til din krops bevægelsesfunktion, så har vi et stærkt samarbejde med en lokal fysioterapeut som kan vejlede og behandle dig. Behandlingen består som regel af en kombination af både manuel behandling og træningsvejledning. 
Behandlingstid og pris: 45 minutter / DKK 695,00
 
Akupunktur
Den grundlæggende teori bag akupunktur er baseret på at stimulere kroppen til at udnytte dens medfødte evne til at helbrede sig selv. Med denne behandling kan du få hjælp til et konkret fysisk problem, eller du kan få en behandling som hjælper kroppen til udskille affaldsstoffer og få fornyet energi.
Behandlingstid og pris: 45 minutter / DKK 695,00

Alle behandlinger udføres af fysioterapeuter, ergoterapeuter eller massører.