cykling i rebild bakker

Cykling

Uanset om du er begynder eller øvet cykelrytter, kan vi udfordre dig på cykelfronten. Lige uden for døren har vi nemlig adgang til nogle af Danmarks bedste områder til landevejs- og bakkespurter.

De mange cykelruter byder på individuelle udfordringer på flere niveauer. Du kan kæmpe med dine venner om at komme først i mål, eller du kan træne bakkekørsel på ”Hulvejen” (Rebildvej) op mod hotellet, som har en gennemsnitlig stigningsprocent på 6% over 1200 meter, og i alt 70 højdemeter.

Du kan i receptionen låne rutekort med indlagte landevejsruter: 13, 25, 44, 50, 75, 80, 100 km.

Comwell Sport er medarrangør af bl.a. det store årlige motionsløb ”Rundt om Rold”, der er et løb på 108 km. Hvor der køres to rundstrækninger á 54 km. i særdeles kuperet terræn.

Flere gange årligt arrangerer Comwell Sport i samarbejde med kendte cykelryttere og cykeleksperter temaweekender med specielt fokus på optimering af din oplevelse på en landevejscykel. Temaweekenderne indeholder bl.a. tekniktræning, spændende foredrag, og gode fællesture på landevejen. Desuden indgår landevejscykling også som et element i vores triatlon temaweekender.


     
I ovenstående video kan du se et indslag fra Comwell Sport Challange - Rundt om Rold.