Aktiviteter i området

Hos Comwell Rebild Bakker er vi rigtig glade for vores lokale samarbejdspartnere, som også tilbyder en masse spændende aktiviteter i vores smukke område. Besøg blandt andet: 

 

Rebildporten

Rebildporten er Rebild Kommunes Turistinformation.Her kan du læse om aktiviteterne i Rebild kommune. Både Comwell Rebild Bakkers temaweekender og events, samt arrangementer fra andre arrangører. Rebildporten er fysisk beliggende lige på den modsatte side af vejen, over for Comwell.

 

Rebild Kanoudlejning

Tag en smuk kanotur på Lindenborg Å.*  Kontakt Rebild Kanoudlejning for private ture uden mountainbike. Comwell Rebild Bakker kan også være behjælpelige med at sætte dig i dialog med Rebild Kanoudlejning.

OBS på sæson - se længere nede.

Pakketilbud til grupper (bookes inkl. mountainbikes):
Hos Comwell Rebild Bakker arrangerer vi gerne turen for jer. Der er således mulighed for at låne mountainbikes hos Comwell Rebild Bakker, cykle ned til startstedet, hoppe i kanoen og sejle til en bestemt sted (f.eks. Støvring eller Håls bro), hvortil Rebild Kanoudlejning i mellemtiden har transporteret jeres cykler, og nyde en frisk cykeltur tilbage til hotellet. Prisen er inklusiv, leje af MTB, cykelhjelm, transport af cykler, samt kanoleje.
Pakketilbud:  900,00 kr. for 2 personer

*BEMÆRK: BOOKING SENEST 24 TIMER FØR.

Maj og Juni: fredag/lørdag/søndag
Juli: alle dage
August og September: fredage

 

Rold Skov Adventure

Velkommen til teambuilding, aktiviteter og oplevelser for virksomheder, institutioner og private nær Aalborg i Nordjylland. Rold Skov Adventure er beliggende ca. 3 km. fra Comwell Rebild Bakker.

 

Skørping Cykler

Skørping Cykler er Comwell Rebild Bakkers samarbejdspartner vedr. cykler, reperation og vedligehold.